ONLINE edukacijski program „fra Špiro Marasović“ ONLINE

 

Udruga Docat Centar Split u suradnji s Papinskim sveučilištem sv. Tome Akvinskog, Angelicum u Rimu provodi edukacijski program „fra Špiro Marasović“ u tri modula: politika, ekonomija i civilno društvo. Program je utemeljen na socijalnom nauku Crkve (SNC) te na primjeni načela i vrijednosti SNC-a u tri navedena područja javnog interesa.

Program traje 14 tjedana, a prijave se vrše putem online obrasca ili putem maila: docatcentarsplit@gmail.com

Ovaj program je suvremen, dinamičan, multimodularan te utemeljen na socijalnom nauku Crkve – a kao takav predstavlja odaziv mladih na poziv pape Franje da se snažnije i relevantno uključe u društvena kretanja, ekonomiju, ekologiju, politiku i javnu sferu društvenog života. Ovaj program osposobljava polaznike za kritičku analizu suvremenog društva, motivira ih na osobno obraćenje i promišljanje vlastite uloge i doprinosa u društvu.

Cijena edukacije je 100 eura (za studente i nezaposlene: 75 eura – potrebna potvrda o studentskom stažu ili o nezaposlenosti), pri čemu edukacija traje četiri mjeseca jednom tjedno, a prijava na edukaciju je dovršena kada se, najkasnije do 6. ožujka uplati minimalno 50% iznosa (druga polovica se može uplatiti najkasnije do 1. svibnja 2023.) na račun udruge (IBAN: HR4023900011101325123 u HPB).  Naravno, bili bismo zahvalni (i mnogo bi nam logistički olakšali) kada bi svi mogli uplatiti cijeli iznos odjednom.

Program se u provodi od ožujka do lipnja ONLINE i po dogovoru s polaznicima.

Program je usmjeren svima koji žele steći dodatna znanja i vještine – nadasve kritički uvid u suvremenu politiku, ekonomiju i društvo u cjelini – a utemeljen je na uvidima pape Franje i pokojnog fra Špira Marasovića.

Polaznici koji uspješno prođu program dobit će službenu potvrdu o sudjelovanju

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

Docat Centar Split           

OIB: 48518816162 

IBAN: HR4023900011101325123 (HPB)

Blog pokreće Wordpress.com.

%d blogeri kao ovaj: